Karle, Karle, ty to vidíš...

Karle, Karle, ty to vidíš...

Anotace: -----

Karle, Karle, ty to vidiš,
co se děje kolem,
sotva pravdu řekneš lidem,
hned tě nazvou volem.

Demokracie dozrála,
do rozměrů obřích,
z andílků se stávají,
pekelně odporní zlobři.

Tak řekni Karle, co se to děje?
Proč v kuse nás jen straší?
Někdo si tady velice přeje,
Aby z nás byli jen beránci plaší.

Česi jsou v pohodě,
v poklidu čekají,
od piva v hospodě,
ramena dělají.

V TíVí to hlásili,
dokonce dvakrát,
vždyť jsme je volili,
nechtěj mě nasrat.

Úsudek a rozum?
O čem to mluvíte?
Spoléhej na konzum,
nedělej potíže.

Karle, Karle, ty to vidíš,
určitě se divíš velmi,
z hrdých českých lvíčat,
ovečky jsou, né šelmy.

Autor dprochazka, 21.06.2018
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dé-pak, Karel se nediví. Už na koncertu na Dobříši ´93 to řekl jasně:"Korejtka lidu prostému se naplnila, konec revoluce."
"z hrdých českých lvíčat, ovečky jsou, né šelmy." Šelmy mají plná bříška a zažívají. Osudy v montovnách nikoho nezajímají.

22.06.2018 12:00:01 | Lesan

Přesně tohle tady potřebujeme. Řež do nich.

21.06.2018 22:15:59 | Barijitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí