Cesta ven

Cesta ven

Anotace: Jak z toho ven. Co sto hoven, dvěstě hoven, třista ....

Všechno se mi zdá být vedlejší

Láska k sobě mou lásku konejší

Útrpný bod zlomu

Je nutné začít znovu

 

S jasným cílem

snad

se

neminem

 

Vyslovená obava nedává šanci

Je čas vyzvat ji k tanci

Bůh žehná přičinlivým

A já se stále divím

 

Kam oči civí

skrz

neprostupné

přítmí

 

Napjatá ozvěna atmosfér

Vypjatá hruď srdeční

Něco není fér

Ustřihli mi šňůru pupeční

 

Sám

Volný v prostoru

Hledám únik

V řitním otvoru

 

Ano

Vážení přátelé

Byl jsem v řiti

A hned je mi vesele

Když na mě slunce svítí

 

Být posraný

je lepší

než být od krve

 

Mé druhé já

Už se s nikým nepere

Už se nikam nehrne

 

Autor VEDz RVAHEs, 08.07.2018
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Kapka, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí