… oculus domini prospiciena

… oculus domini prospiciena

Anotace: ... (báseň napsána 4.3.2018)


Bolest nitra v papír teskně vpíjím,

ach, procitnouti dej radosti dní,

tím zdraví své však jen míjím,

kdy mne, Bože, přivedeš k ní.

 

K radosti zdraví, pohybu smělého.

Ach, Bože, dej okusiti mi síly,

dej mi v hruď šik vojska znělého,

by ochránilo mne v onu chvíli


Autor Jean-Paul Simon, 17.08.2018
Přečteno 377x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí