Zvláštny svet

Zvláštny svet

Anotace: Zvláštny svet, no aj tak jediný, ktorý nám ostáva.

Ateista provokatér,

Veriaci je cynik,

Dole deti spievajú

a u hudobníka je zas krik.

Možno som spal príliš dlho,

Možno nespal vôbec,

No nič nedáva zmysel.

Zdá sa ako by bol život iba výmysel.

Čistý nezmysel, ktorý zakrýva nepodstatné.

Prírodné zákony sú Bohom dané,

Aj keď ich vymysleli ľudia.

Inteligenti,  tí ktorí sa veľmi nudia,

Svetom si len tak blúdia.

Rozmýšľajú, čo by mohli ešte zmeniť.

Sprostým byť, znamená sa nevyjadriť.

Hoci tie ich zákony, ťažko pochopiť.

Autor Hamsterball, 04.09.2018
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí