Panna

Panna

Anotace: O životě

Ve výloze leží panna
neleží tam ale sama
vedle leží pán
a cítí se sám.

Oba dva jsou velmi nazí
pohledem se chvíli mazlí
touhou vzplanuli
tak začnem od nuly.

Když požár uhasl
a vítr odvál prach
v hlavě nastal zmatek
a srdce svírá strach.

Tak příběh figurín
ten můj teď vypráví
jen místo výlohy
ulicí procházím.
Autor Kamikadze, 06.09.2018
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí