Stínůstíny

Stínůstíny

Anotace: Táhneme za sebou své temné stíny. Co když se setkají?



Stojíme ruku v ruce,
stínůstín na křídlech blanitých
přiletěl z minulosti
tobě ku pomoci?

Stojíme vedle sebe
stínůstín na křídlech netopýřích
přiletěl z budoucnosti
mně snad ku pomoci?

Stojíce proti sobě
se stínůstíny na křídlech noci
letícími přítomností,
bude nám pomoci?

Autor M.A.Rek, 21.09.2018
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stačí se postavit do síly muže!
A poté i do síly bohyň žen...
stínůstín ve světle sotva co zmůže
nadějí nechť jsi ošacen...:)

26.09.2018 12:55:45 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí