Kdyby tak nebyl spánek

Kdyby tak nebyl spánek

Anotace: Někdy jsou dny tak krásný, že lituju, že tolik času strávíme spánkem. Ale někdy je zas spánek tak krásnej, že jsem rád, že ho máme :)

Kdyby tak nebyl spánek
Bylo by mi dobře
Užil bych si
O třetinu víc času
Ale přišel o ty krásný rána, o snídaně po vydatným odpočinku
O chvíle zapomnění
O chvíle znovuzrození

Kdyby tak nebyl spánek
Nebylo by ticho
Nebyl by úžas z probuzení
Nebyl by konec dne
A jeho narození

Kdybychom neměli spánek
Byli bychom chudí
Žili v příliš krásným světě
Co svou krásou nudí

Spánek je potřeba
Pro naše kosti
Pro naše pošetilosti
Pro naše sny a naše slasti
Proto spěme
Alespoň osm hodin denně
Autor Sumava, 08.10.2018
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

08.10.2018 20:27:03 | Mirius

Děkuju

09.10.2018 16:53:33 | Sumava

Hezké

08.10.2018 20:26:56 | Mirius

Hezké

08.10.2018 19:43:41 | Mirius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí