Korunu nosíš

Korunu nosíš

Anotace: Další báseň

Sbírka: Crown

Když ostatní na tebe budou řvát,
za špínu tě budou brát.
Tvého srdce se to dotkne,
každou nadávkou, jakoby hlavu ti setne.
Ty budeš plakat,
u propasti stát.
Pamatuj ovce se ozve když je tu vlk,
který má svobodný krk.
Pamatuj že korunu nosíš,
nenech si ji vzít, a dát se níž.
Autor Discord, 14.11.2018
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí