Zastav se!

Zastav se!

Anotace: Jak pochopit bytí v přítomnosti?

 

Stůj!
Už konečně stůj a zastav se!

Nadechni se.

Zbystři.

Kde jsi?

Rozhlédni se a pociťuj!
Každou částí svého bytí.

Vidíš ty opálové chomáčky lásky ve vzduchu?
Ne?

Zavři víčka,
znovu a pořádně zaostři.
Do vnitřních pléní duše.

Již tě lehtají?
Po kůži klouzají?
Póry dychotají po tají.

Nech se opojnou vůní Omámit.
Na pokraji ayurvedských bylin poznání.
Tvůj zrak prozařuje bílou světnici,
Chrám, jež všichni chováme,
Uprostřed hrudi.

Vejdi dovnitř,
Ohledej prostory,
Pochop a uč se,
Sám ze sebe.

V dandásáně,
V čin mudře,
Příméj,
Tranformuj,
A Tvoř!

Autor MiMiKa, 20.11.2018
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Jan Urban, enigman, IronDodo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoř..

20.11.2018 23:14:16 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí