Proč??

Proč??

Anotace: Je tady světlo, i když už dopadá stín

Vše, co známe
Jednou stejně zhyne
Tak proč se snažit?
Proč stále vláčet tu přítěz,
která se nazývá životem,
Možná jen Snem, možná přeludem?
Autor Gymplak, 03.03.2019
Přečteno 331x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí