Memento

Memento

Anotace: Toto není moje, ale jednoho mého bývalého kamaráda. Nedávno jsem to objevila v jedné knížce, kterou mi půjčil a já jí nikdy nevrátila a bohužel už nevrátím. Není komu.

Přišel jsem na chuť benzedrinu a komu mám za to klást vinu.

Přišel jsem na chuť fetování, komupak připsat mám věnování.

Stejně tak jako já, každý, zbavit se chce viny z vraždy.

Stejně tak jako já, jiní, zbavit se chtějí své viny.

,,Já jenom nabízím" řeknou, s tím, že se své viny zřeknou.

Však nejsou nevinní lidi, kteří jen peníze vidí. 

Však nejsou nevinní tací, kteří se dnes v davu ztrácí. 

Však nejsme nevinní všichni, kteří jsme hrdí a pyšní.

Tohle je Memento mori, pro lidi rozumné i ty v..y

Autor Barijitka, 04.04.2019
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, mirecek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí