Otazníky štěstí

Otazníky štěstí

Anotace: Urputná snaha v boji s osudem.

Mám znovu na cestu se dát,

vytasit kord a tvrdě se rvát?

Hnát se za svým cílem

jako za motýlem?

 

Zase se stěhovat mám?

A proč?

Že za svým štěstím klopýtám,

jak někde v prachu pouště?

 

Proč nepřijde štěstí samo,

to jen já musím vstát?

A za vinu si brát,

jak neschopný jsem?

 

Jednou se štěstí unaví,

budu moci pak klidně spát.

Proč  jsem se ale 20x stěhoval,

dokáže někdo pochopit?

Autor Ruda, 01.05.2019
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí