NESMÍŘENÍ V ČASE SMRTI

NESMÍŘENÍ V ČASE SMRTI

 

Své kouzlo času mračna ticha strachu

u neskutečna prázdných trůnů zloby

při konci dějin země šedi krachu,

když nitro mučí slova obžaloby,

si vydobývá srdce suchem prachu

ve spánku doby zažívané mdloby,

kde hrubost bezbřehosti šalby šachu

mi duši smrtí k smíru nepodrobí.

 

Autor ARNOKULT, 02.05.2019
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se smrtí se nedá smířit, to je život...

03.05.2019 14:21:45 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí