Vizáž

Vizáž

Vzhled je zvláštní věc.
Rozhodne jestli se otevře či zavře klec.
Je vážně povrchní soudit lidi dle vzhledu.
Jestli to začnu dělat taky, tak se pošlu k ledu.

Soudíme podle "krásy a elegance."
Ovšem kdo je, tak dokonalý,
aby vyšel bez škrábance.
To, že máme i charakter moc lidí zřejmě neví.
Pak když má zlomené srdce, tak se každý diví.

Sice mi je teprve sedmnáct let,
ale za tu dobu mě dost zranil svět.
Pochopil jsem, že nejde o ten květ.
Jde jen o tu trasu včely :"Prosím leť..."
Autor Koubic, 17.06.2019
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí