Hlas

Hlas

Anotace: @@

Hlas

Vždy, když stojím před nějakou propastí
i kdyby stovky všech hlasů co znám,
křičely: “neskákej, snad nechceš být stín!”
Skočím.
Víš, vždy, když stojím před louží po dešti,
kdyby mě držely stovky všech rukou,
co mám možná pro štěstí.
Skočím.
Vždy, když stojím na okraji skal,
kde čeká orel, aby se o moje játra rval.
Skočím.
Ale ty to víš.

Autor Řeka, 24.06.2019
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí