Podzimni

Podzimni

Anotace: nostalgie

 

Podzimní

První vlastovka sedla si na dráty,
Dám na to jed, že ji vůbec nic netrápí.
Až přijde září s klidem si odletí.
A nás tu nechá,
tak všechnu naději vrazíme do dětí.
Druhá vlaštovka sedla si k první,
možná si šeptají, že zítra už poletí.
 možná si peřícka čechrají navzájem.
Dneska vezmu si triko s nápisem DON'T 
CARE-nezájem.
Tak si tak koukám na dráty, chtěla bych netušit, nevědět, řídit se jenom instinkty.
Snad by si to chtěl i ty.
Dívat se do oblak.
Počítat mraky.
Chtěla bych s vlaštovkou odletět taky.

Autor Řeka, 27.06.2019
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, Descardea, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začínám se těšit na podzim:-)

27.06.2019 12:55:11 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí