V záři měsíčního údolí

V záři měsíčního údolí

Hluboké noční ticho, lehké ševelení listí

v ospalém Měsíčním údolí.

Souhvězdí na obloze

a jejich staletí trvající svit.

jejich vyprávění určitě jsi stisk.

Potůček studený...

v zákrutách tiše si běží,

a jen on skutečně ví,

kolik hvězd tu už dávno není...

Autor Scia, 12.08.2019
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí