reset Matrixu

reset Matrixu

Matrix se zase resetuje
a pomýlení lidé v něm hledají díry
nevědí, že tím hledají díry sami v sobě
zkušenosti nepřenosné
i zkušenosti přenosné (jsou takové?)
dohromady dávají jedinečný koncert
někdy něco přidáme navíc
pak to hledáme
a divíme se, že najdeme právě to
je to většinou jednodušší
než si myslíme
pouhá série ozvěn
v prázdném prostoru
Autor danielsoft, 10.10.2019
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí