Mesiáš ztratil plášť

Mesiáš ztratil plášť

Anotace: (2007)

zase je mi
dočasná nášlapná zima
tak se snažím ovlivnit vlastní touhy
ale vidím jen své odrazy
ve fata morganě svých nechtěných snů
ne každý snese tíhu
normálního života
četl jsem moudré knihy
ale byla v nich jen jména lidí
takže se asi začnu
jmenovat
Autor danielsoft, 16.10.2019
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná.

16.10.2019 12:12:21 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí