MOLEKULA

MOLEKULA

Anotace: Lyrická báseň, dalších pár slov.

Vím že  

den se tiše

za tebou jen

ohlédne.

 

Nebe bude tu

i bez tebe Kam

jdeš tu si počkej

Nenes všechnu

čest hned sebou

 

Pohled plachý 

nevyděs ho

Pomaličku jen

uletí ti někam

dnes už kolikátý

 

Srážka blbostí

je toliko známa

svoji prchlivostí

Tupost zjevná

nevěrně prý zběhla

 

Zrádce nebo

cizý rádce

Tak hladce

odsoudítě

Snadně bez

pardonu dej

tu hlavu dolu

 

Žití ve zkratce

tam hladce i

obratce. Dusný

vzduch po hádce

Jen zvířecí sex

rozhostil se po

krajině 

 

 

 

Autor triceps, 01.11.2019
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí