PUBLIC ENEMY

PUBLIC ENEMY

Anotace: Lyrická báseň

Padá listí

kdo to zjistí.

Jsem si jist

jen vyčpělostí.

 

Pravda nebo lež

vskutku zanícená

řeč. Nevěř radši

pochybuj, vidíš taky

dobytek. Vidím vola

co jen po nenávistí

volá. Tohle možná

vedle tebe někde bydlí. 

Tvoji podvečerní pleť, jen

skrze tebe vidí. Předem již

odsouzen, skoro všemi.

Všude samé hnusné hleny

a na čele pedofilní mocipán.

 

Co by chtěly nic moc, vlastně

už to dělají. Ghetta uměle, desítky

let tu vytváří. Něco se tu boří, hoří. Pravidelně

to detekekuji, skaženost jako obviklá skutečnost.

Nemusím být telepat který z nebe spadl, přesto

vím čím jsi od narození nakažený a tak se těmi

pohledy každičký den, jako v močálu se brodím.

Už zvyklí, na ten den tak moc obvyklí.

Další den v zemi, kde jsem neveřejně veřejný nepřítel.

Tak se zrodil a tak i odejde. JAKO, OBČAN DRUHÉ KATEGORIE.

 

 

 

 

Autor triceps, 30.01.2020
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková, Isla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí postavit jen pevné základy... A pak doufat, že tu budoucí stavbu jednou lidé ocení a dostaví jí...

31.01.2020 18:25:14 | Isla

Trochu dlouhé doufání, nejsem optimista, takže pro mne asi nekonečné.

01.02.2020 21:36:54 | triceps

Lidé nejdříve musí postavit mosty aby mohli přejít...

30.01.2020 20:40:42 | Isla

Dobrá myšlenka, jen jestli je na ty mosty dosti cihel.

30.01.2020 21:58:38 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí