MOTÝLEK

MOTÝLEK

Anotace: Lyrická báseň bez sazí a humoru.

V pleti jen samé

smetí. Baron prášil

na dělové kouli, letí.

Znechucený sen, svým

obsahem, pouští dále už jen

znechuceně porno, nač se zmohlo.Prý se nikdo

k němu nehlásí, náhlý hlasitý řev, 

podobenství naštvanosti poloprázdných

střev. Tak si mě už kurva příště nepoustějte,

zdrceně prý to prohlásilo. Kunda, čurák spojily

se v koalici na stráži, v roztodivné koláži. Nechť se 

zatím, ironicky nabaží.

 

Tam a zpět, natočený svět.

Přidáš také něco, jo to gesto

s tím prostředníčkem uprostřed. 

Není už téměř nic, jen opakující se stálý 

vřed. Ty scény, které by měly býti někde 

už na kost ohlodány. Supy už se slétají, veřejně

i potají.

 

Tvoje rakev, náhle poníží se do

té temné díry.To je asi ten, už

úplně úplný konec bez tance, rovnice

vyřešena a jaké jsou kakatonické, reakce?

,

 

Neutečeš vždy tě někdo chytí. Slunce

svítí, ze všech tvých sil. Ale ten tvůj stín ho

téměř nikdy, už nezachytí. Plíce plnící se

vzduchem. Nůž z ohně výhně vykovaný,

probodne tu organickou věc. Teče krev,

vzduch vejde a hned tou dírou odchází.

Tak pa, světe stejně to tu vše, už někdy bylo.

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 05.02.2020
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: F.Jelen, Žárovka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu kýčovité ALE má to úžasný rytmus a opravdu příjemnou surovost ;)

05.02.2020 18:50:21 | F.Jelen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí