PROTO

PROTO

Anotace: Lyrická báseń

Mnoho věcí

množství  činů.

Tak jen tady na 

chviličku, s tím 

prostředím splynu.

 

Hledáš vinu? Tady

není, někde jinde

své zuby, zkrvavené

cení. Hledáš moment

který přišel, nepozdravil

jenom celou dobu tajné

světlo zářil.

 

Drž hubu zmrde, zavři

tlamu. Otevři si hlavu

tam jen seno, tu máš

oheň zapal, co že. Podpal

poznej zápal, pro svět plný

moře, kdo že poznej mrože 

v mlze světla. Ta kytka tam

určitě už kvetla.

 

Jeden svět prý už nestačí.

Zkurvy zase další, jiný panenský

ráj, jenom tak. Ničit prý jen umíš, jsi ten civilizovaný.

Říkáš si člověk máš ho prý v sobě. Je tam 

ukryt někde ale velice hluboko, ani o něm 

skoro nevíš. Je to prevít schován v oceli nebo v

prdely. Nikdo ti to předem nepoví, co jsi poznej sám. 

Jsi li vykován, do bronzu slit, zhůvěřilý neocenitelný shit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,

Autor triceps, 15.02.2020
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí