Odpověď mi je dána

Odpověď mi je dána

Proč temný je světa děj?
Kde víly co lesem blouděj?
O Něho proč si se schovala?
A Múzo, Múzo kde ty schovala?
Vím, jak Něha ty též v hrobce beze jména,
Vyjdi ven ať odpověď mi je dána,

"Můj milý, tohle jest pravda rvoucí
Já a Múza na smrt jdoucí"
"Ve vás, v srdci díra"
Neboť to dítě křičí křičí umírá"
Autor Discord, 20.02.2020
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí