MOUNTAIN

MOUNTAIN

Anotace: Lyrická báseň

Pohled hnaný větrem deštěm.

Utkvělý v tom svém zápalu ztichle uhašený, říká ještě.

Několik vět vznášejících se bez záplavy slov.

Jeden krok jedna cesta nebetyčná krutá gesta.

 

Odpověď zněla do tichosti jinakosti, tam si vplula.

Jed jako prapodivná mrtvá odpověď. Chceš ji znát

neber nebe vem si sebe, pohled tvůj je nekonečný

možná navždy, vděčný. Letí pták tam vzhůru kam si

do oblak, je to jako dotyk slova jenž toho prašivýho

ptáka právě plodí.

 

Krutá cesta krev je taky cesta, šílená zpověd psychopata.

Neboj zabije tě dnes i včera, rozčtvrtil již čtyři těla.

Takový slušný člověk to byl jen jednu maličkost skrýval

a přitom mordování vesele si zpíval. Píseň jenž se jeho 

obětem hluboko do mozku vryla, jo a taky ta pila ta zas vyla.

 

 

Autor triceps, 07.03.2020
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí