BRLOH

BRLOH

Anotace: Step by step

Cnosti různé, bál

tu hostí. Třesu se

tu nelibostí, nebyl

jsem pozván, tak prudce

poznán.

 

Skryt za oponou 

tou tmavou, černou.

Bit bičem tyčí tlučen

kovadlinou omráčen.

 

Jsem tu prudce zajíkavě

trudomyslně a zajímavě.

Nůž krajíc chleba krájí

a co prst ten se pod tu 

čepel náhle vrhnul.

 

Všude potoky krve tak 

hustě červené a tuhé.

Jako provazce deště, ještě, když

se tomu nahoře, čůrat chce.

 

Svět naprosté proměny, myšlenka

zešla ze scény zakopla a upadla.

Byla už taková celá uvadlá ani už

žádný odpor nekladla, na smetišti 

dějin upadla.

 

Jo, tam je i ten Lenin, Marx a Engels.

A mnoho dalších mužů starších. Málo 

žen třeba Johanka z Arku prý měla

tah na branku a bydlela v nějakém parku.

Neměla ráda sirky kdo ví proč, do jámy hluboké 

skoč.

 

Autor triceps, 20.05.2020
Přečteno 162x
Tipy 2
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávat se svých snů.I když máme větší myšlenky než druzí.

03.06.2020 00:40:15 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí