TRACK 0

TRACK 0

Anotace: Lyrická báseň, velmi krátce.

Sundám si okovy

které mě tíží. Sundám

si napětí které mi neodvětí.

Ne já tu stále jsem a stále

tu budu, dokud tichý dech 

neskončí svou rozmanitou pouť.

 

Rozhodl jsem se onou cestou jít.

Jdu tedy s ní a ona se mnou, tak 

vzájemně si tiše jdeme spolu. Já 

nic hezkého před sebou nevidím.

Jen zla stín, nebo jeho statné nic.

 

Co jsem, možná nějaká daleká

cesta, která nenašla zatím svůj 

cíl. Tak tu sama ze sebou takto

bloudí. Jako ti velbloudi co jsou

prý koráby pouště. Ale já chci nějaké

spouště, chci je mačkat, slyšet ty rány.

 

A možná tu poslední ani slyšet nechci.

Jen chci vidět jak naposledy zmáčku tu spoušť.

Který způsobí že další den, už nebudu. Nikdo

nikdy už mně nevzbudí. Nenadechnu se už nikdy

ale zbavím se těch, co mi život kurví.

 

 

 

Autor triceps, 11.06.2020
Přečteno 148x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí