RÁD

RÁD

Anotace: Lyrická báseň.

Cítím že se vznítím.
Uhořím a už nic nikdy
nepovím. Odložím vše
co mě tíží, najednou
jsem jaksi cizí. Kde tedy
patřím, slunce vroucí tam
mám spatřit. Znít falešně
odmítavě netečně. Ne to
nechci, dáš mi lekci jak
se pravdou šetří.

Sedím v nálevně dám
si tam tři potom pět.
Někoho potkám je z
toho deset a už domů
se ti nechce. Vrátíš se
domů jako troska, cítíš
se tak okamžitě, chtěl bys
zemřít, když tě z postele
prapůvod všeho na mráz
dění, vykopne.

Jaké to je sedět v cele
smrti když jsi nic neudělal.
Jaké to je každý den čekat
kdy ten den přijde a ty jako
vrah prý něčí, na věčnost odejdeš.

Uvnitř ječíš po nocích brečíš.
Ten vztek v co se pak mění.
Jsi jim zcela naplněn, jsi jen jakési
číslo, soudní systém je tvůj vrah.
A nemá strach že ho někdo odsoudí.

Ten co tě za každou cenu jako vraha
chtěl mít, si dál ten svůj zkurvený život žije.
Vím co bys chtěl udělat, než tě do země
narvou. Chtěl bys toho hajzla tisíci způsoby
zabít, urvat mu hlavu a nasrat mu do krku.

Kolik vás je co vás nesmysl soudní, takto semlel.
Půjdeš k soudu a dostaneš trest smrti, nebo
se s ďáblem dohodneš že celý život prožiješ
jako člověk ten nejspodnější. Máš na výběr
mezi smrtí rychlou, nebo smrtí doživotní.

Cítím tvoji zlost je ji dost na jednoho člověka.
Je tak nesmírně těžká, pohlcující, dýchá ztěžka.
Vidím tu nesmyslnost pravoúhlou nepravost.
Spravedlnost to je výsměch, přímo ti do ksichtu,. Žádná
není, jen si na ni hrají, v hlavní roli jsou tu prachy.

V dalších rolích hraje tvoje barva kůže. Ta je
zcela zásadní, prostrčen skrze mlýnek na maso
Laso s tvých střev, neslyším už ten řev. Střep v
obličeji, nůž ze zubního kartáčku všude jen samá
krev. Ano, teď jsem doopravdy zabil, svinstvo v
tomhle hnoji lidských zrůd jednu navždy odpáral.

Zabiji třeba každý den co mohu ztratit svobodu,
život. Nacpi si ho, tady je to peklo, a já jsem satan
který tu musí žít. Křivě se podíváš, nebo oči v sloup
obrátíš, zač tady jsi za sexuální zneužívání. Já to vím
a ty jsi už tak sveřepě mrtvý. Další zářez na mém
předloktí. Našel jsem už svoji funkci v tomhle srdci
pln zášti, tady čistím špínu v téhle nesmyslné natolik
stručné epidemii eboly..

 

 

 

Autor triceps, 23.06.2020
Přečteno 183x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí