HOSTINA

HOSTINA

Anotace: Noste na stůl.

Louka plná mrtvol
hnijí, smrdí přetváří
se. Nejsou milí či zlí, nejsou
nic jen stíny. Už se nehnou ani
neřvou bolestí, to všechno
už bylo. Zbylo málo jen ten
puch, vždy se vůkol rozhostí..

Byli lidmi, ale teď jsou jen mrtvé
lidské maso. Na poli tam leží
po bitvě, ať už byla jakákoliv vždy
a nutně zbudou jen ti co už
nepromluví, nikdy. Neřeknou
co je bolí, protože už nic necítí,
Jsou ve zlém snu, kde hrají hlavní
roli.

Čas je promění v něco nechutného.
Zvířata, pro ně jsou jenom maso.
Pro lidi co je nevidí, prostě nejsou.
neexistují. Pohřbí je někdo nebo
příroda, je vezme za své. Světlo
zhaslo není už nic, nechoď tam kde, je
to místo kde končí život. Nic už není
žádný bůh prostě nic, už je konec hostina
pro červi. V jejich tělech skončí oni i každý
z nás, až nastane ten čas, tolik marný.

Autor triceps, 03.08.2020
Přečteno 177x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí