TAK

TAK

Anotace: Usnul jsem nebo jen mřu.

Odpočatý stručně odevzdaný.
Stačí krok neb jen otočení něčím.
Svědčím proti této osobě zde tu
ječí. Že prý smrt už tu měla být.
Čekám na ni v tom večeru a mám
strach že mně někdo probodne. Krví
potřísní, vytáhne mi z těla srdce
tepající. Někdo přijde vezme lžící
a mé tělo ochutná.

Svlečený do nahoty stydím se tu.
Kdo je tu a kdo tu není, nemám
žádné peří. Nikam tedy neodletím,
bezprizorní, psy mě tu okusují. Plení
mou schránku, nikdo do ní nevložil dopis
nenapsal čárku. Situace zcela nezvyklá
smrt se v nálevně opila. Teď někde chrápe
nic nechápe, mobil ji zvoní ona však neslyší.

Už nechci umřít tak nedůstojně, zpět chci
ten život pachtící se po tom co nikdy neuslyší.
Neuvidí nepocítí rozmyšlen na sto pro.Tak
už začal ten proces zpáteční. Čas se vrátil
před tím než vkročil, jsem do prázdna. Nic si
nepamatuji jen tu dlím, nesním jen na zkurvený
život nadávám, jo tak to budu asi já vroucné zklamání.

Autor triceps, 05.08.2020
Přečteno 136x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí