DON

DON

Anotace: Nechci, nechytíš mně.

Unikám do plic vystrašených
k smrti lidí, kteří nevědí co je
čeká. Nechci být příčinou jejich
posledních nádechů, na tom tak
krutém světě. Jo asi jsem cyklon B

Zbraň nacistů tak zrůdná jakým
byla a je dosud bohužel, stále jejich
ideologie. Žije v lidech zlých a
tak strašně pitomých a na druhé
straně. V jedincích kteří vědí proč
a jak to dělat aby lidé blbý uvěřili.

Následovali je vykřikovali a nenáviděli
jiné. To je svět který jsme si vytvořili.
Žijeme v něm a spoluvytváříme nové
dějiny. Nikdy nebudou, bez viny. Ale
mohou být, alespoň trošku snesitelné.

Nic už není a nebude, jsem vítr lítám
si po polích, foukám do lidí. Sfoukávám
jim ohně, zhasínám cigarety, tvořím něco
tak silného co ti vezme dům, traktor krávu.
Chceš něco se mnou mít, špatná odpověď.
Nechtěj mě mít za nepřítele, buď slušný, uctiví.,

Jsem člověk a tohle všechno vím. Budu takový
jaký jsem jiný neumím být, ani se přetvořit. Neumím
hrát hry, jsem jen obyčejný člověk bohužel asi moc
upřímný. Lhát mi moc nejde, jednoduchý člověk
ne však ve smyslu inteligence. Lidská bytost to
já jsem a chci jim býti, pracuji na tom, v lesklé zbroji.

Bojuji s větrnými mlýny, sekám mečem bodám kopím.
Nevím či vyhrávám nebo prohrávám, stále v zápalu boje
dosud nepřítelem nezraněn. Bdím nad tím světem
ochraňuji slabé, proti těm co by jim chtěli ublížit.
Jsem Don Quijote ale španělsky neumím. Slyším
v dáli chichot, to se směji já, tomu cvoku, co tam
něco jako kos do klávesnice stále tluče. Je to asi
zbytečné, jako možná i má rozměrnější maličkost.
.



Autor triceps, 07.08.2020
Přečteno 143x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí