NĚŽNÉ DOTEKY

NĚŽNÉ DOTEKY

Anotace: Papír už tu není.

Kolikrát ještě vyjde slunce.
Kdo jsi přečte, svoje místo.
Znáš odpověď, tak jak zní.
Jsi vytvořen z masa z kostí?

Znáš nějakou odmocninu, jsi
si jistý svou pravdou či lží.
Nevěř nikomu vždy pochybuj.
Buď jen sám sebou, nebuď ovce.
Srdce tluče o závod, není ještě v cíli.

Zrazen náhle sám sebou, odvětil si
na otázku na kterou neznal odpověď.
Slibem nezarmoutíš proto jich je všude
tolik, nezbuď v sebe to zlo taky, mraky
zatažené odstín nebe, zlobí se ukrutně.

Umučen ve světě kde je ještě hnus.
Kus hovna padá z tebe, ukliď se zmrde.
Něco říkáš, něco z tebe leze, to je asi jen
ten průjem slovní, nebo taky možná taky jiný.
Zavři hubu špíno, dostaneš dávku neštěstí.
Tak už mlč jsi pln sraček, jsi hnědá špína.
Jsi ostuda lidstva, jsi jeho hnusná skvrna.

Zalez zpět do kanálu, tam jest tvé nejpravější 

místo. 

 

Autor triceps, 11.08.2020
Přečteno 181x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí