PODLÝN

PODLÝN

Anotace: Stručně, jen popostrčen.

Studený pot.
Skok nevěrný.
Slib zarputilý.
Udeřil své sny.
Vyhmátnut zlou
vílou, uříznul ji skalp.

Nevrlý odvrhnutí.
Stisk uleželý drsně.
Výpad ze kterého
vypadl. Na okraj
mléčné dráhy, Sny
se staly, den se ztratil

Korálky vystrašené
padají, jako slzy už
dávno vystrčené z
očí tvých. Dej ránu
nebo aspoň zakřič.
Pošli pozdrav slunci
jak mu to dnes sluší.

Zvedni tu nemoc
je to bezmoc nevrlá.
Odvržen přes celý
svět, na to samé místo
každý den. Každou noc
moment už proběhlý.

Doplazil se na okraj
vzduchoprázdna, je
tam sám, odkázán na
dno svých nepodmínečných
myšlenek. Zlo probudilo
nenávist, něco chtějí provést
bratři v zrůdnosti.

Autor triceps, 01.09.2020
Přečteno 166x
Tipy 1
Poslední tipující: Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na okraj mléčné dráhy. Hezké, moc...:) Hlavní je že se drží své domoviny . Okolo jsou černé díry. Pěkná a odlehčená.

02.09.2020 07:45:23 | Isla

Islo, zdá se mi že v té nějaké černé díře už jsem. Těžko se odtud, dostává.

02.09.2020 15:01:04 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí