v den, kdy začala znovu hrát ta hudba

v den, kdy začala znovu hrát ta hudba

v den, kdy začala znovu hrát ta hudba
jsem seděl zaklíněný mezi "jin" a "jang"
myslel jsem, že už jsem všechno zkusil
ale to byla z mé strany jenom hra na "co kdyby"
takže první opravdový krok
byl cítit Domovem
pak to šlo ráz naráz
hudba, barvy, lidi
smysluplnost na rozdávání
vlastně nic zvláštního, ale o to víc překvapivé
oslava nikdy neskončila, jen já se k ní připojil až teď
Autor danielsoft, 06.09.2020
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Marten, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hudba mi hraje v hlavě...naslouchám...;-)

07.09.2020 16:24:15 | Marten

Zkrátka jsou období..kdy jí znít neslyšíme..a fajn..že opět se to změní. *ST ;)

06.09.2020 18:59:45 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí