VEJCOVOD

VEJCOVOD

Anotace: Počátek zrod zmrda.

Otrokem svých pocitů
Pod kola busu nevlítnu
Zřejmě ustavičně zamítnut
Rozhořčen potopen uloupen
Uskutečním ten den posledním
Neodvětím právě někam letím

Seženu si svůj tajný odliv snů
Projdu bránou mokvajících pocitů
Uteču dříve nežli nešťastně procitnu
Řvu i křičím drž už hubu najdi zrůdu
Kolo roztančené do nekonečného bludu
Svítám létám vzkvétám ne jen podle kecám

Roztáhnu křídla padám do drtičky odpadů
Asi nedopadnu rozpadnu napadnu zapadnu
Nosím šat šach i mat rozbořený shnilý hrad
Počkám na ten pocit který nepřichází rozkopán
Dusím se slovy nevyřčenými stojí tam na pocit
Hraji hru nesu tmu na špalku nebo jen svou hlavu

Zvítězil nevěřil uvěřil prověřil slyšel dech vzdechů
Unikl do světa nevěřících Tomášů rozvážu a zakážu
Na pospas osudu nevlídných pobudů zlosti běsů
Utrhl zatajený strach jen tak poslední tah pěšcem
Vzal štětec pár tahů hle prý umělecké dílo zrodil tak
Abstraktní šat jo ty bych nechtěl uhnětu si radši zmar
Řekl zdar pak vzal bodec kopí nebo oštěp sépii rozkuchal

Autor triceps, 18.09.2020
Přečteno 123x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí