ROZTOČENÝ

ROZTOČENÝ

Anotace: Nezní nic jak si vzpomínám.

Kdo jsi
Jsem čas
Právě včas
Svět kvete
Vítr bordel smete
Hraji tu hru
Na seznamu tmu
V obličeji stín
Rozevřela klín
Vpustila ho tam
On se rozplakal
Tak nějak do běla

Píseň smutná zazněla

Utopím led
Podpálím sníh
Budu jen snít
Zavřu své objetí
Utrhnu ponětí
Do hurikánu odletím
Uskočím vlaku
Záchod pak spláchnu
Zajíkám se bolestí
Kam jít na rozcestí
Jablko sváru
Dnes v noci
I k ránu vstanu
Vstanu a spadnu
Plazím se jako had
Trpím tak nějak zcela sám
Od všech odpoután

Unuděn k smrti
Pohlcen mávnutím
Křídel harpyje
Drápy tě probodne
O smrti tvé rozhodne
Je to jen pták
Ty jen člověk
Snůška hnoje
Svalů kostí
Zván ke hostině postní
Ukáží všem
Že člověk vládne všem
Tvrdou rukou a mozkem
Od nepaměti krev prolitá
Zamknutá rozevlátá
Zabíjí se navzájem
Nač jim mozek
Nezaslouží si dary
Ukáží svaly
Rozbijí sebe
Rozdupou tebe
Svět stále hnědne
Zastavte zlo
Postavte hráz
Dost bylo jich
Umlč ty zrůdy
Rozkopej zvůli

Lidská šeď
Umožnila vše
Lidské ticho
Pro nestvůry plné břicho
Řekni nahlas ne
Vstaň a braň se
Zabraň zlu kvést
Chraň svou čest
Nech se srdcem vést
Otevři to víko
Najdeš tam své pravé já
Jsi to ty opravdu
Létám si vzduchem
Možná jen svým duchem
Tam nahoře dlím
Možná sním
Sen takže asi spím
Nechci se probudit
Někam chci odletět
Na ostrov pošetilý
Vymyslím si lidi
Jen ty dobré
Pták my zrní z ruky zobe
Proč ta náhlá tma
Chci se probudit
Nejde tak strašlivě to nejde
Slyším hlasy asi
Někdo pláče
Chci jas dne
Jsem prý odložen
Do jámy hluboké
Zasypán hlínou
Svět mi skončil
Jiný už není
Cudný a vlezlý
Vykopnutý ze světa
Stržen do strže
Nic už není
Nezní nezakřičí
V područí konce
Nezní žádné zvonce
Tečka možná vykřičník
A nic víc

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 22.09.2020
Přečteno 155x
Tipy 2
Poslední tipující: Isla, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí