COMPONENT

COMPONENT

Anotace: Strhla se bouřka, jářku.

Zdvihnu obočí
Strhnu prázdnotu
Něco tu není
Přebývá tu něco zde
Nekoukej tak zle
Jsi muž už
Proč ten nůž
Jinak nemáš nic
Je jen tak lapidárně slit
Strnule sedí i přemýšlí
Ze zbytků sešitý
Ledabyle roztrhaný
Hyenami lvi pohled nechutný

Chvíle jež trvá pár hodin
Sen utopený v ješitnosti
Kráčí stále
Čeká šine se k domovu
Naráží do domů
Je si sám tak sobě cizí
Pohled v zrcadle
Neuskutečněná eutanazie
Ještě žije
Dýchá vzdychá
Očima bliká
Sjezd zarputilý
Zkáza zakázána
Boje odejmuté
Zbraně nedočteny
Svítím do tmy
Světlo přiměřené
Odlité z té mé hoře
Vryp ušmudlaný
Zcela nahý
Decentně mačetou vykázaný
Gong prodal zvuk
Ticho ztichlé v mlze natolik mléčné
Dost nebo málo zcela nic
Ne už nekřič radši nič
Vertikální temno
Udupané tempo
Vražedné snění
Už prý nikdo není
Jsi jen ty
Obklopen zombie

Hodiny tu stojí hodiny
Krajina nepostihnutelných krás
Je tu zas
Zítra včera v poledne
Odpoledne nezbledne
Noc jiskrná posedlá hustotou
Pole plné min
Lidé po nich jdou
Vybuchují občas
Lidí méně vezmu na procházku tebe
Někdo tě jebe
Jiný zas někoho mrdá
Šňůra plná perel
Ustřihni mi monotónnost chvíle
Neplač jenom slzy
Tekutina na konci svých sil
Slitá a už všemu odevzdaná
Drží v ruce malé dělo
Něco asi chce
Tak ano vystřel
A už se nevracej
Potácej se kompromisně
Spadl náklad pocitů
Umocněných a slitých
Zářících do dáli
Bedna plna emocí
Roztroušených nemocí
Už povol jsem dost v bezmoci
Kopnu do tebe hlavu odmítnu syrově
Zastřelím mouchu v letu
Udeřím ranou paličatou
Upeču chleba kváskový
Umanutý stále pnutý
Rozhodnutý chybující
Stále tak moc pitomý
Nic už nepovím
Utopím se ve slovech
Najdu nakřápnutý jas
V noci strachy nebudu se třást
Otázek na tisíc
Jen jedna odpověď
Uteč a buď zas
Člověkem plným
Naplněn bezmocí
Touhou vizí ryzí
Utáhnu na skřipci svět
Budu teď
Ustřihnu ti stín
Položím nejtajnější odpověď
Bude svět i beze mně
Zcela určitě ne

 

 

 

Autor triceps, 25.09.2020
Přečteno 128x
Tipy 2
Poslední tipující: ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí