BrRACHIALIS

BrRACHIALIS

Anotace: Neslyším ocel hnít.

Zabalen v netečnost
Ostříhán jenom tak
Lodí pluje vznosně
Poklad upsán zázrakem
Ční tu dvojsečný sen
Sekáš ruce nohy
Nač ty vlohy
Zpropadené vnikání
Je slyšet to co
Tikot hodin
Útok zplodin
Já se zase zrodím
Dnes nebo už zítra
Do tvého těla vnikám
Jako lék
Nebo jed
Horlivý tak že už hoří
Prosím nehasit
On už je takový
Zhasne sám
Neuskutečněný plán
Z řádek pole vyorán
Jako myš
Znějící nicotně
Zvon jež je zticha
Pýcha jež tě předchází
Covid dvacet
Dostane devatenáct facek

Slyším trávu růst
Vysvobozen z polohy marnivé
Slzy utopené ve vodopádu slizu
Líznu si tvar
Nebo jen kartu
Vykouřím spartu
Vniknu do perverzní úlohy
Utopím se v otázce nebo v odpovědi
Uchopím zlo v jeho počátku
Nepoložím si vůbec žádnou otázku
Budu bdít
Rozjímám teskně
Deru se na povrch
Zaslechnu zvuk
Nebudu vlit
Nechci čelit představě
Tráva roste beze mně
Neslyším ji růst
Půst to slovo nedovolím vejít mu do mých úst
Nechci do země vrůst
Přerostlý člověk
Udušený projekt
Trajekt nevinný za lidi
Přeliti do kádě s člověkem
Pravěk je zde jako smyčka
Klička nepovedla se
Proč ležíš na zemi
Pošlapán do smrti vložený
Jen hnus
Spusť
Nedopusť už

 

Autor triceps, 28.09.2020
Přečteno 150x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí