KODIAK

KODIAK

Anotace: Ještě prší kolmo.

Zuhelnatělá kostka ledu
Svět popraven prý neprávem
Zatuchlá místnost smrdí tak blízko
Zvuk umanutý
Zdroj slov na příděl
Hromady těl
Krásná hnijící masa hnusu
Nedýchej ten puch zavři oči pusu
Čas ve skluzu
Díra v zemi
Pro ta těla
Něco chtěla
V něco doufala
Možná byla tak moc urputně zoufalá

Poslední slova
Předposlední dojmy
Myšlenka co už dozrála
Pták co snesl se
Oko nesl
Další a další i mnohem více
Plíce které naposled nasály vzduch
Umanutý zvuk v uších ulpěl
Kdo byli ti lidé
A proč byli odepsáni odpojeni zaslepeni
Proč jim vzali bytí
Kdo byli ti tak krutí

Odepřený život
Snídaně poslední
Spánek z něhož se probudíš
To všechno bylo a už není
Vzato neumyto žádné rozhřešení
Jen plení
Vraždění
Surové mlácení
Hlína sype se
Na ty těla
Na to mé
Ještě živé
Opuštěné
Vyhrocené
Zarmoucené
Zkrvavené
Na bitevním poli mezi smrtí a životem
Za živa
Zahrabaný
Nedůstojný odchod
Křiklavý podvod
Utíkám jen ve snech
Bloudím mezi dvěma světy
Nemám sil
Nezbývá už nic
Poslední kapka černé země
Na mne ve mně

 

 

 

Autor triceps, 06.10.2020
Přečteno 121x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí