Ke kořenům listy padají

Ke kořenům listy padají

Anotace: návrat ke kořenům

Sbírka: Kříž a jablko

Nejen při barevné jeseni
ke kořenům listy padají
až budeme jednou spaseni
ostatní nám poctu skládají

Krev kane z bosých noh
když jdu dnes po nábřeží
tak jako kdysi malý hoch
jemuž taky na lásce záleží

Nohu rozřízl kámen ostrý
jak ztratil jsem jednu z bot
kůží potažené jsou kostry
ač netuším jak daleko je brod
Autor Petr27, 28.10.2020
Přečteno 193x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, ARNOKULT, Psavec, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ráda jsem si přečetla...ST..

28.10.2020 22:27:38 | Jaruška

Díky :)

29.10.2020 20:57:23 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí