POST

POST

Anotace: Kost natřená na člověka.

Spím s kulkou v
mozku. Tak lehce,
víceméně trošku.
Zářím pohledem,
uzurpovaných děsů.

Nesu, třesu, rosol
postoj zranitelný niterný.
Sláva budiž dána
na oltář pána otřesů.

Ponesu si myšlenku,
zastřenou utišenou.
Zemi žerou zrůdy, jdou
tudy potkáš unikni, uhni.

Les jako království, samo
povznesené na oltář pudů.
Zvířecích, lidských, rostlinných,
v krvi nevinných, se brodíc.

Zrodí den, nebo noc začne.
Tlačítko zmáčkne neutečeš,
před tou řekou náznaků. Jsi
jen kousek do skládačky, či
a nebo pouze možnost něčí.
Touha vydaná napospas, zas.
Útok co se vydává, zač a znovu
uvadá.

Autor triceps, 03.11.2020
Přečteno 162x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raději nespi s tou kulkou. Mysli na sebe trošku.

04.11.2020 13:31:32 | mkinka

Zvážím to máš pravdu, je to trochu nepohodlné.

05.11.2020 10:36:31 | triceps

Moje řeč. Kočka na spaní je lepší. A mourovatá!

05.11.2020 10:53:49 | mkinka

Ty jsi mourovatá?

05.11.2020 21:18:58 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí