Dreams (sny)

Dreams (sny)

Anotace: Vlastně je to píseň, ale rozhodla jsem se neobtěžovat svět svým hlasem :D Pro antifanoušky angličtiny mám i překlad ;)

I saw you in my dreams

Doing things to be complete 

Doing it without any part of your need

 

Building cathedrals

Without holding 

Any brick

 

Fly in the sky 

And don't using wings

 

Ref:Tell me how high

Clouds fly

Tell me how high 

You are:

 

Viděla jsem tě ve svých snech

Dělal jsi věci abys byl celý

Dělal jsi to bez jakékoli části již bys potřeboval

Stavěl jsi katedrály 

Aniž bys držel jedinou cihlu

Létal jsi v nebesích

A nepoužíval jsi křídla

 

Řekni mi jak vysoko

Létají mraky

Řekni mi jak vysoko

Ty jsi

Autor Vojvodik, 13.11.2020
Přečteno 216x
Tipy 3
Poslední tipující: Imaginant, Donne, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vysoko

23.11.2020 20:49:11 | Maximus

V té angličtině to zní skvěle!

14.11.2020 00:25:45 | ARNOKULT

Well... Thank you! :D

14.11.2020 00:37:20 | Vojvodik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí