JOKE

JOKE

Anotace: Nesměji se.

Zataženo, občas
smrtelný poločas.
Semknutý, uzamknutý,
netknutý, zarputilý.
Zbývá něco myšlenka
pokropena krví. Čumí
zrní, potkala budoucnost
neumytou. Skryt tam člověk,
nebo bytost, jemu podobna.

Nezáří ničím ve tmě oslnivé.
Už nic nevidí, neslyší jen je.
Prostě zoufale, stále ještě je.
Odřízněte ho, od toho krutého
ne života. Nožíkem kapesním,
snaží se mu odříznout hlavu.
Pláče zatíná zuby, až praskají.
Posral se i pochcal, zvrátil kamení.

Pomalu odchází, za zvuků něčí lítosti.
Jak vlastně zní, poznáš až odejdeš.
Hlava odříznuta, krve potoky nezurčí.
Tratoliště smrti jeho hřiště, nehraj tu hru.
Sepni ruce a pros, aby si pro tebe přišla
když tvé oči zavřené jsou a něco pěkného si sní.
Kdo to umřel ptá se, flanďák zjevně umrlčí.
Je noc, je tma je zlověstné ticho, rozbité.

Smrt jako luxus pro pozůstalé, vzpomínka i 
peněžní. Člověk dnes, aby pošel jako pes.
Prachy, za všechno se platí, kapitalismus zrůdný.
Umři, zatáhni za mechanismus, hlínou se chytře 
přikryj. Skoč do tlamy, krokodýla nebo hrocha.
V moři zmizíš, tvé tělo sežrané a zcela na dobro.
Tak dobrou noc veselé a sladké chcípání, přeji všem.
Nechť tě červi žerou po zbytek, tvé hmotné existence.
Slunce zalité odmítám, zabij se ne na kandelábry se nevěš.

 

 



Autor triceps, 04.12.2020
Přečteno 157x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí