POZDNÍ SBĚR

POZDNÍ SBĚR

Anotace: RD

Stesk vyhloubený v zemi.
Stěny oblepené, tvými steny.
Smrt natolik, podmanivá.
Večery, zatuchlé vlnobitím.
Kraj světa, lán znechucení .
Věty už nejsou, byli rozdrceny.

Pověšen na stožár, unikal několik hodin.
Sepnu ruce prosím, ve dne v noci o půlnoci.
Koupel poslední, rozmočený nafouklý.
Jedna noc ta poslední, která to bude dnes.
Vlez na pelest, zůstaneš obvyklí podezřelý.
Země horoucí, vidoucí střety jako střely odpáleny.

Skryj si skrýš smiř se nechoď blíže, víš že?
Otázka nebo odpověď, střet postav kulomet.
Zazněla salva, palba minometná řekni pal, pak to spal.
Není král je mrtev, at žije ten další, nejedl vtipnou kaši .
Skryt za balvanem tak obrovským. že ho není slyšet.
Zvuk nebo hluk smrti zdar životu zvláště, tak nějak krásně.

Autor triceps, 07.12.2020
Přečteno 136x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, ccigg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí