NEUSPOŘÁDANÝ

NEUSPOŘÁDANÝ

Anotace: RD

Na povrchu vzdech.
Uvnitř třpytný krok.
Sloh napsán beze
slov. Jen krov, stoka
opásána staletím.

Tělo zvedám sarkasticky.
Hedám břemeno, zdroj břitký.
Humor naladěn, jen na úděl.
Tolik zněl, mnoho slov unavených.
Kácím se a padám, sladěn barevně.

Podpis. zrůdné postavení hvězd.
Je to on, nebo jen jeho zlom.
Miliarda odpovědí, sny ukotveny.
Záhada roztržena ve dví, poselství.
Zjistím tvoji tvář, jas útočiště, jen zním.

Konec na začátku, poklesl v kolenou.
Zjistím cíl nebo začátek, v odlesku panenky.
Zvednu tělo své a kopnu do tebe silně, zmateně.
Máš už cíl je v tvých rukou, mzdou ponurého strachu.
Bodec konec nepropustnosti, zbydou ledabylé kosti.

 

 

Autor triceps, 09.12.2020
Přečteno 121x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí