Krátký název

Krátký název

Nevěsto má, vysleč temný šat
Tvou ruku líbám, dotekem tě hladím,
však tys tak chladná
Naděje má vysychá
Jak květy růží v měsíci barev
Proč? ptám se?proč?
To je snad můj konec
Proč ptám se proč?

Tvé šaty odráží krásu v můj zrak,
však
Protkané dušemi andělů z pekel
na těle satén, smrtí je parfem
Polibek arzenit
Ve svitu měsíce s květy tam louce
Ležím tam na zemi zahalen sazemi
Autor Chlapec měsíčního svitu, 11.12.2020
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí