Pozadí pro nějakej text 1

Pozadí pro nějakej text 1

Anotace: Jakýsi myšlenky, ktere chci vyjádřit, takový můj zápisník.

Sbírka: Poznámky z mého života

Tak chci vyjádřit jakous bolest a i krásu,
a jak na to?. psát to někam do počátače?
Ale vždyť je doba, no, znáte,
tak to píšu rovnou sem:

Ach ta bolest, víte,
má přítelkyně tvoří a něco je pěkně,
a něco, jak to říci, ...
dost umělců se toho bojí,
že to, co tvoří je, je, už už tušíte ,
že to je, bojím se to říci, má to snadný rým.

Ale co teď s tím,
třeba jsem mimo já, třeba ten obraz,
to pozadí, má něco ríc,
třeba to není hnusnej, falešnej kýč,
třeba se mýlím, jenom to nevidím,
jenom to je jinej styl.

Tak tedy v rozhovoru nadhodím,
a rychlá odpoveď, mě se to líbí,
nechci se hádat, mlčím,
je to hluboký, neumím kýč snadno uchopit,
uvažuji dyl, třeba to není, třeba se mýlím,
třeba to je jiný styl.
Autor lison, 20.12.2020
Přečteno 115x
Tipy 1
Poslední tipující: P.Balam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí