BODEC

BODEC

Anotace: RD

Usedavý pláč
protržené nic.
Usnutí projevem
úspory. Citový
výlet, prvorozeného.

Bolest tam uvnitř.
Neslyšíš ji, necítíš
jsi na ni sám. Upoután
ve své hlavě, hraji
hru. Tížím tmu, padám
na rety. Kdo že to jsou,
snad zloději, nějaké odvety.

V ohni jsem, hořím. Zlobím
se na vše, na tebe co jsi
odvedle. Padám počítám
odvetná údolí. Jsem tam,
jsi tu i ty. Zlořečím zlu, nech
si tu hru. Usni navždy napořád,
hnětu zlovůli. Barvy úžasu,
nachová, těla bez protestů.

Neznám tu cestu nepoznávám
nic. Dejte mi klíč, nová ústa aby
nebyla tak pustá. Slova písmena
čarovná. Zrodil větu, napsal báseň.
Není mu krásně, je mu zle pokácen.
Spadl na zem a už se nezvedne.
Hněv a zlost je tady toho dosti.
Bez radosti v půstu zlotřilostí.
Je noc a to celý den, nechci
příští světlost, utínám hlavy
myšlenkám. Dej mi úžas, vznětlivý.

 

.

Autor triceps, 28.12.2020
Přečteno 101x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, oceňuji, Ivo.

30.12.2020 12:16:13 | triceps

boleST tam uvnitř hořím velmi krásná báseňka :-))

29.12.2020 04:26:24 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí