Proč dva břehy řeka má?

Proč dva břehy řeka má?

 

 

Proč dva břehy řeka má?

 

Proč dva břehy řeka má,

proč nemůže jen jeden mít?

Protože s jedním to nebyla by řeka,

to bylo by moře.

 

Tak také láska vždy dvou má

a kdybys sám jen miloval,

to nabyla by láska,

to bylo by hoře.

 

září 1968

Autor blues, 24.01.2021
Přečteno 167x
Tipy 13
Poslední tipující: Donne, mkinka, Psavec, Dreamy, šerý, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí