VZPŘÍČENÝ

VZPŘÍČENÝ

Anotace: RD

je my líto světa
světla když zhasne
tebe když už nejsi
sníh rozpustí se, teskně
smutek časem odletí, kam si

jsem stavěn z pocitů
kde jsem a kdy odlétnu
nezpívám nemluvím, cítím jen
odkašlu zaříznu skvostnou chvíli
vykoktám zničím padnoucí větu

jsem tu a ještě chvíli budu
někdy zním jako stárnoucí stín
sama sebe vedle tebe, přináším
zdroje veselé smutné, rozpustilé
nadechnu se na pokraji zdechnu

nic už není nezní, utlučen jen tmou
zázraky se nedějí, vykroč pravou nohou
marnivý pocit je neskutečně, polomrtvý
krok do prázdnoty stačí, jen jeden jediný
sbírám noty, pohled bohů je tak přeceněný

 

Autor triceps, 25.01.2021
Přečteno 159x
Tipy 4
Poslední tipující: Yry, mkinka, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí